Bonaire

Geen enkel Caribisch eiland wordt zo vaak en regelmatig geprezen en bekroond voor zijn ongelooflijke duikplekken als Bonaire. 

Of u nu snorkelt of duikt, u zult genieten van een indrukwekkende onderwaterwereld. En ook de stranden zijn een bezoek waard. 

De turquoise blauwe zee, het parelwitte strand en de kilometers lange zandstranden maken van een vakantie op Bonaire een absoluut hoogtepunt. Met een huurauto is men onafhankelijk en kan men het eiland en zijn hoogtepunten op eigen gelegenheid verkennen.

Het eiland Bonaire maakt geografisch gezien deel uit van de Kleine Antillen. Politiek gezien is het samen met het onbewoonde neveneiland Klein Bonaire een bijzondere gemeente van Nederland. Het is het tweede grootste van de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Cura├žao). Het eiland is bijzonder aantrekkelijk voor toeristen vanwege de onderwaterwereld.

De totale oppervlakte is 288 vierkante kilometer, de bevolking is ongeveer 18.000. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk (een degeneratie van Koralendijk); de oudste nederzetting is Rincon.

Melanie Schavoir

Property manager - Vacation rentals
J.A.Abrahamboulevard 150
Kralendijk - Bonaire

+599 786 7681

+599 786 7618

bonaireoceanvillas(at)gmail.com